Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Oded Lev

Chief Revenue Officer, EngageYa

Oded Lev
Oded Lev

Με παρουσία 10+ χρόνων στα Digital Media και σε επιχειρήσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Η.Π.Α., ο Oded ειδικεύεται στους τομείς του Display, του Video, του Search και του Mobile.

Αφού αποφοίτησε από το London School of Economics, πέρασε 5 χρόνια στις ΗΠΑ ως COO της Lycos και έπειτα εντάχθηκε στην ιδρυτική ομάδα της EngageYa όπου παραμένει ως Chief Revenue Officer.

Σύνοψη Παρουσίασης
“Key Pillars in Content & Native Advertising ”

Ο Oded Lev θα μοιραστεί τεχνολογικές λύσεις για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του περιεχομένου και του Native Advertising.

Διεθνείς Ομιλητές

Nick Bourne Ο Nick είναι ο Chief Commercial Officer του Copa90, της βραβευμένης πλατφόρμας ποδοσφαιρικού περιεχομένου που ενώνει εκατομμύρια fans από όλο τον κόσμο.
Jean Christophe Demarta Ο Jean Christophe ασκεί καθήκοντα Senior VP, Global Advertising, στους The New York Times, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια πρωτοπορούν στο Native Advertising με το πολυβραβευμένο “T Brand Studio”.
Kevin Gibbons Με εξειδίκευση στο Content Marketing και το SEO, ο Kevin είναι Συνιδρυτής της BlueGlass, ενός πολυβραβευμένου agency το οποίο πέρυσι ανακηρύχτηκε “Content Marketing Agency of the Year” στα The Drum Network Awards.
Andrei Kaigorodov Head of Content & Innovation, storyteller & με έμφυτη την περιέργεια για κάθε τι καινούργιο, ο Andrei δημιουργεί ξεχωριστές ιστορίες για τους σημαντικότερους πελάτες της M&C Saatchi Italy.
Jesper Laursen Έχοντας πάθος με το storytelling, ο Jesper είναι, μεταξύ άλλων, ο CEO του Native Advertising Institute και του Content Marketing agency Brand Movers, ενώ διοργανώνει τα συνέδρια Clever Content και Native Advertising Days.
Simona Zanette Από τη θέση της Digital Director, η Simona, πρώην Πρόεδρος του IAB Italy, ηγείται της παραγωγής multimedia περιεχομένου για online τίτλους της Hearst Digital όπως τα Elle, Marie ClaIre και Cosmopolitan.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
DPG
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚTEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team