Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Τάσος Βελιάδης

Partner & Chief Strategist, Socialab

Τάσος Βελιάδης
Τάσος Βελιάδης

Ο Τάσος Βελιάδης γεννήθηκε (αρκετά χρόνια πριν) στη Ρόδο και από μικρό παιδί είχε ένα κόλλημα με τους υπολογιστές (οι οποίοι και αυτοί κολλούσαν που και που). Κάπου στα 14 έφτιαξε το πρώτο του site και κόλλησε το μικρόβιο του blogging, με το οποίο ασχολήθηκε ενεργά μέχρι περίπου τα 22 του.

Στη συνέχεια, πέρασε στον χώρο της διαφήμισης. Έκανε λοιπόν ένα πέρασμα στη διαφήμιση δουλεύοντας κυρίως για FMCG brands τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, τρέχοντας διεθνή projects όπως το «Refresh your world».

Το 2011 αποφάσισε να μεταπηδήσει στην OgilvyOne, τρέχοντας τον λογαριασμό του Nescafé. Από τα τέλη του 2012 και μετά είναι Partner στη Socialab και Chief Strategist. Παράλληλα, διδάσκει Social Media Marketing στο ALBA Graduate Business School.

Αγαπάει τα αυτοκίνητα αλλά δε θα σας μιλήσει γι’ αυτά. Προτιμάει να μιλάει για θέματα διαφήμισης και να παρουσιάζει case studies που αφορούν τους πελάτες του.

Σύνοψη Παρουσίασης
“The most "in" social content is... "out" of the social”

To καλύτερο online content είναι in-line με το offline content.

Διεθνείς Ομιλητές

Nick Bourne Ο Nick είναι ο Chief Commercial Officer του Copa90, της βραβευμένης πλατφόρμας ποδοσφαιρικού περιεχομένου που ενώνει εκατομμύρια fans από όλο τον κόσμο.
Jean Christophe Demarta Ο Jean Christophe ασκεί καθήκοντα Senior VP, Global Advertising, στους The New York Times, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια πρωτοπορούν στο Native Advertising με το πολυβραβευμένο “T Brand Studio”.
Kevin Gibbons Με εξειδίκευση στο Content Marketing και το SEO, ο Kevin είναι Συνιδρυτής της BlueGlass, ενός πολυβραβευμένου agency το οποίο πέρυσι ανακηρύχτηκε “Content Marketing Agency of the Year” στα The Drum Network Awards.
Andrei Kaigorodov Head of Content & Innovation, storyteller & με έμφυτη την περιέργεια για κάθε τι καινούργιο, ο Andrei δημιουργεί ξεχωριστές ιστορίες για τους σημαντικότερους πελάτες της M&C Saatchi Italy.
Jesper Laursen Έχοντας πάθος με το storytelling, ο Jesper είναι, μεταξύ άλλων, ο CEO του Native Advertising Institute και του Content Marketing agency Brand Movers, ενώ διοργανώνει τα συνέδρια Clever Content και Native Advertising Days.
Simona Zanette Από τη θέση της Digital Director, η Simona, πρώην Πρόεδρος του IAB Italy, ηγείται της παραγωγής multimedia περιεχομένου για online τίτλους της Hearst Digital όπως τα Elle, Marie ClaIre και Cosmopolitan.
  • ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
DPG
  • ΧΟΡΗΓΟΙ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚTEΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team